Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσφεύγει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Super League, για τη συνέχιση του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική, το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε να ανασταλεί η απόφαση και να διεξαχθεί η αγωνιστική που είχε αναβληθεί σε εμβόλιμες ημερομηνίες και επικαλούνται την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό επικαλούνται έγγραφο της 21ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο υπήρχαν τέσσερις επιλογές για τον ορισμό της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα:

1. Η διεξαγωγή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό καθώς «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4 Ιανουαρίου. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο ΔΣ της Super League, ο Ολυμπιακός μαζί με Πανιώνιο και Άρη,  είχαν ψηφίσει κατά της διεξαγωγής της αναβληθείσας αγωνιστικής το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί