Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι αρχές συνδέουν τη δολοφονία με τον βιασμό της το 2017

Νέα στοιχεία που οδηγούν την εισαγγελική έρευνα πολύ πιο μακριά από τα μέχρι τώρα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα, ερωτήματα τίθενται για το κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες για την αστυνομία, όταν η νεαρή φοιτήτρια είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό έναν χρόνο πριν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι τρεις δράστες που το 2017 είχαν βιάσει τη φοιτήτρια φαίνεται ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν από τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει, όταν είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα για να το καταγγείλουν».«Αυτό που γνωρίζουμε», συνεχίζει, «είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον – αν όχι όλους – από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνει ότι, μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα όταν η κοπέλα ενημέρωσε τις αρχές για τον βιασμό της. Είναι επίσης πιθανό, πως το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε σε καταγγελία των βιαστών της,  «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μεν με τους δε είχαν φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο βιασμός, μάλιστα, είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες.

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι καταγγελίες από συμφοιτήτριες της Ελένης: Την είχαν βιάσει και βιντεοσκοπήσει

Ξεσπά ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: “Στη Ρόδο δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια!”

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί