Ελλάδα: Τραγωδία με πρόεδρο κοινότητας – Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο (Φωτο)

Θρήνος και οδύνη στο νησί της Ρόδου καθώς ένας ακόμη άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή, στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον δρόμο που οδηγεί προς τις Πεταλούδες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα των εγκλωβισμό και των δύο οδηγών, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα οχήματα τους με παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και διασωστών του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός οδηγού, ενώ ο δεύτερος εξετάζεται από το ιατρικό προσωπικό.

«Έφυγε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας

«Μούδιασε» το νησί της Ρόδου από την είδηση του θανάτου του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββα Πάττα, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο οδηγούς των οχημάτων, που το απόγευμα της Παρασκευής συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί