Κρήτη: Δύο «γιορτινά» μωράκια ήρθαν στη ζωή

Δύο ακόμα «γιορτινά» μωράκια ήρθαν στον κόσμο στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας γεμίζοντας χαρά τους γιατρούς, τις μαίες και το προσωπικό και για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες!

Ο γυναικολόγος του Νοσοκομείου Σωκράτης Μέγκουλας μίλησε στο Ράδιο Λασίθι αναφέροντας πως η πρώτη γέννα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τις μαίες Παρασκευή Λυμπέρη και Ελένη Τηνιακού, που παρότι δεν είχαν υπηρεσία άφησαν τις οικογένειές τους σε μέρες γιορτινές και βοήθησαν να πάνε όλα καλά και να έρθει στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Σήμερα το πρωί όπως είπε το Νοσοκομείο κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα δυσκολότερο τεχνικά περιστατικό με μια γέννα με καισαρική τομή και μια μητέρα με ένα βεβαρυμένο ιστορικό που χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή. Για το απαιτητικό αυτό περιστατικό, στο Νοσοκομείο μετέβη και ο Ιεραπετρίτης γυναικολόγος που εργάζεται στη Σητεία, Διονύσης Καραβιράκης, τον οποίο ο κ. Μέγκουλας ευχαρίστησε θερμά.

Ο κ. Μέγκουλας τόνισε πως η εμπιστοσύνη που δείχνει πλέον ο κόσμος της Ιεράπετρας σε σχέση με τις πρώτες μέρες λειτουργίας της κλινικής, είναι το καλύτερο δώρο για εκείνον, υπογραμμίζοντας πως είναι φανερή η ανάγκη της κοινωνίας να έχει μια ασφαλέστερη και καλύτερα στελεχωμένη κλινική, αφού παρά τις θετικές ειδήσεις, τα περιστατικά αντιμετωπίζονται με υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Ο ίδιος, επικουρικός γιατρός με τη σύμβασή του να λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο, ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στο Νοσοκομείο και έχει κάνει τα χαρτιά του για την μόνιμη θέση γυναικολόγου που έχει προκηρυχθεί. Σε περίπτωση που επιλεγεί άλλος γιατρός του ευχήθηκε τα καλύτερα και να συνεχίσει το σημαντικό έργο που έχει γίνει στην κλινική. Μέχρι τώρα όπως είπε έχουν γεννηθεί περισσότερα από 25 βρέφη από τη στιγμή που ανέλαβε και ξεκίνησε η λειτουργία της κλινικής.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί