Από την Κρήτη ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην έκρηξη έξω από εκκλησία στο Κολωνάκι

Από τα Χανιά είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου επί της Σκουφά στην Αθήνα.

Δείτε: Έκρηξη πριν λίγο στο Κολωνάκι – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Δυο τραυματίες από την έκρηξη στο Κολωνάκι (βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων πρόκειται γιανεαρό αστυνομικό, ο πατέρας του οποίου είναι επίσης Αστυνομικός και υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:

Ο συνάδελφος μας αστυνομικός που τραυματίστηκε νωρίτερα, κατάγεται από το νόμο Χανίων και ο πατέρας του επίσης Αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων Νικόλαος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου αμέσως μόλις μάθαμε το θλιβερό γεγονός σε ανοιχτή/άμεση επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΆΚΟ ενημερώθηκαμε ότι ο μηχανισμός ήταν εμπρηστικός και ευτυχώς τα τραύματα του συναδέλφου μας δεν είναι εκ πρώτης όψεως ανησυχητικά.

Φυσικά να πούμε ότι όλοι οι συνάδελφοι του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η Ένωση Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων θα είναι δίπλα του ουσιαστικά σε οτι βοήθεια χρειαστεί να του παρέχουμε, σε οποιοδήποτε τομέα.

Να ευχηθούμε να είναι αυτός ο τελευταίος Αστυνομικος που τραυματιζεται κατ αυτόν τον τρόπο.

Ακολουθεί η είδηση του χτυπήματος όπως καταγράφηκε δημοσιογραφικα.

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας λόγω έκρηξης στο Κολωνάκι. Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον Άγιο Διονύσιο και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Οι τραυματίες είναι ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ ο νεωκόρος φέρει ορισμένες εκδορές.

Την ώρα που ο νεωκόρος πήγε να ανοίξει τον ιερό ναό, είδε ένα ύποπτο κουτί και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος επεξεργάστηκε το κουτί πριν τελικώς σημειωθεί η έκρηξη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί