Santa Run 2018: Άρχισε η μεγάλη γιορτή – Στα κόκκινα τα Χανιά! (Βίντεο & φωτο)

Για 8η χρονιά οι εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι Χανιώτες, αλλά και επισκέπτες «Άι Βασίληδες» συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης και περιμένουν το σύνθημα για να ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων για καλό σκοπό.

Η εκκίνηση δίνεται για μια ακόμη χρονιά από το 1ο Γυμνάσιο Χανίων, που υπό τους ήχους της μουσικής αλλά και ξέφρενο κέφι οι φετινοί «Santa Runners» έκαναν μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα το καθιερωμένο τους… ζέσταμα!

Παρά το τσουχτερό κρύο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, εκατοντάδες Άι Βασίληδες και ξωτικά, αποδείχθηκαν και πάλι συνεπείς στο ραντεβού τους με αυτή τη σημαντική γιορτή των Χανίων που αποτελεί θεσμό για την με βασικό χαρακτηριστικό την αγάπη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και Ορίζοντας.

Φέτος η διαδρομή της παρέλασης είναι διαφορετική, καθώς οι συμμετέχοντες θα κινηθούν ανατολικά προς το Κουμ Καπί και στην επιστροφή θα καταλήξουν στους πεζόδρομους της Παλιάς πόλης πίσω από τη Δημοτική Αγορά, όπου όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο street party.

kriti24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί