Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά – Συγκλονίζει η ιστορία του ζευγαριού στην Αυστραλία

Η ιστορία είναι δραματική και μεταδίδεται από διεθνή μίντια όπως το BBC το οποίο αναφέρει πως οι δύο σύντροφοι πέθαναν με διαφορά ελάχιστων ωρών.

Ο πρώην παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Market Drayton Town, Jason Francis, 29 ετών, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι όπου ζούσε με την Alice Robinson, στο Scarborough του Περθ.

Λίγο αργότερα, η σύντροφός του, που κατέρρευσε μαθαίνοντας τα δυσάρεστα, βρέθηκε επίσης νεκρή. Οι πληροφορίες λένε πως αυτοκτόνησε και η σορός της βρέθηκε σε μια δασική περιοχή.

Περισσότερα από 31.000 δολάρια Αυστραλίας έχουν δοθεί στις οικογένειες από την παραμονή των Χριστουγέννων, από κόσμο που συνεισφέρει στη σελίδα Go Fund Me καθώς πολλοί θέλουν να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να επιστρέψουν οι σοροί στη Βρετανία.

Ο Francis ήταν έξω με φίλους και πήρε ένα ταξί για να γυρίσει σπίτι. Ένα όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος τον παρέσυρε λίγο πριν μπει στο σπίτι του. Πέθανε στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του η οποία αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Φίλοι και συγγενείς έψαχναν με αγωνία να τη βρουν, αλλά μάταια.

Ο Sam Diamond, πρόεδρος της λέσχης ράγκμπι Cottelsoe, στην οποία ο Francis είχε προσχωρήσει στην αρχή του έτους μετά τη μετακίνησή του στην περιοχή, δήλωσε ότι η Robinson βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί και πως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο Diamond είπε ότι το ζευγάρι είχε κάνει καλή εντύπωση στην κοινότητα στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχε περάσει εκεί. «Ήταν δύο από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσατε να συναντήσετε. Ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου» είπε.

Η μητέρα της κοπέλας ήταν αυτή που φέρεται να αποκάλυψε την αυτοκτονία. «Είμαι συντετριμμένη που η όμορφη κόρη μου δεν μπορούσε να αντέξει να ζήσει χωρίς τον αγαπημένο της Jase και επέλεξε να πάρει τη δική της ζωή. Ο σύζυγός μου και εγώ τώρα πενθούμε για την απώλεια δύο υπέροχων ανθρώπων που έφεραν φως στη ζωή όλων», έγραψε στο Facebook.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία θα διερευνήσει το θέμα και θα συντάξει μια έκθεση για τον ιατροδικαστή, η οποία θα περιλαμβάνει τις πλήρεις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο της γυναίκας».

Έχουν επίσης κάνει έκκληση για μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου στην οδό Stanley Street του Scarborough το Σάββατο.

lifo.gr με πληροφορίες από BBC

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί