Ηράκλειο: 20 συλλήψεις σε παράνομη λέσχη στο Ηράκλειο- Χιλιάδες ευρώ στην πράσινη τσόχα

Συνελήφθησαν χθες (25.12.2018) το βράδυ στο Ηράκλειο, δεκαέξι ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 45 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, χθες (25.12.2018) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, και ο 31χρονος ως υπεύθυνος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχαν επιτρέψει σε είκοσι άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “TEXAS POKER” οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.185 ευρώ, 295 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και δύο τράπουλες .

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί