Μυστηριώδες βίντεο με τον Κέβιν Σπέισι ενώ έρχεται δίωξή του για επίθεση σε ανήλικο

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστρέφει ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, απαντώντας ουσιαστικά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ενώ βάζει φωτιά, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι επιστρέφει στο House of Cards.

Η σειρά «House of Cards», στην οποία υποδύονταν τον σκληρό και αμείλικτο πρόεδρο των ΗΠΑ, συνεχίζεται ήδη χωρίς εκείνον, αφού με βάση το σενάριο…πέθανε.

Ο ηθοποιός όμως, μέσω του συγκεκριμένου βίντεο το οποίο ανήρτησε, δείχνει πως μάλλον… δεν πτοείται και ιδιαίτερα και ετοιμάζει την επιστροφή του!

Στο βίντεο, το οποίο ονομάζεται «Let me be Frank» (το Frank σημαίνει ειλικρινής, αλλά και το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόταν στο «House of Cards» ήταν «Frank Underwood») ο Κέβιν Σπέισι αναφέρει:

«Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Εάν δεν πλήρωσα το τίμημα για πράγματα που και οι δύο ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για πράγματα που δεν έκανα».

«Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά μου κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε», λέει ο Κέβιν Σπέισι.

Και συνεχίζει: «Εξάλλου, ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να ομολογώ τα πάντα, πέθαιναν να με ακούσουν να διακηρύσσω πως όλα όσα ειπώθηκαν ήταν αλήθεια. Πώς πήρα αυτό που άξιζα. Δεν θα ήταν εύκολο; Αν ήταν τόσο απλό. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλό. Όχι στην πολιτική και όχι στην ζωή. Αλλά εσείς δεν θα πιστεύατε το χειρότερο χωρίς αποδείξεις έτσι δεν είναι; Δεν θα βγάζατε γρήγορα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία, έτσι δεν είναι; Μήπως το κάνατε; Όχι, όχι εσείς. Εσείς είστε πιο έξυπνοι».

Μιλώντας εν συνεχεία για τον τηλεοπτικό του ρόλο στο «House of cards» και τον… ξαφνικό του θάνατο, αναφέρει: «Τώρα που το σκέφτομαι, στην πραγματικότητα δεν με είδατε ποτέ να πεθαίνω, έτσι δεν είναι; Τα συμπεράσματα μπορούν να είναι τόσο παραπλανητικά. Σας έλειψα;».

Ποινική δίωξη

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός ηθοποιός πρόκειται να διωχθεί ποινικά για μια σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Boston Globe επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη.

Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο’Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.

iefimerida

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί