Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή πρώην νομαρχιακός σύμβουλος

Σε ηλικία 79 ετών  έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Μαλλιαρός, ένας ιδιαίτερα αγαπητός Ρεθεμνιώτης ο οποίος  είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος επί σειρά ετών στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (24/12) στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ από τις 13:00 η οικογένειά του θα δέχεται συλλυπητήρια.

Ο Μιχάλης Μαλλιάρός γεννήθηκε το 1939 στην Αγία Παρασκευή – Αμαρίου – Ρεθύμνης. Ήταν παντρεμένος από το 1966 με την Μαριάννα Μιχαήλ Νικηφοράκη από την Αγία Γαλήνη Ρεθύμνης και απέκτησε δύο παιδιά, την Δέσποινα και τον Νικόλαο.

Ήταν πτυχιούχος του Γεωπονικού τμήματος της Γεωπονοδασολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1964, με ειδικές γνώσεις σε θέματα φυτοπροστασίας, προστασία παραγωγής, Κοινοτικής ανάπτυξης, πολιτικού σχεδιασμού εκτάκτων αναγκών, Πολιτικής κινητοποίησης και δημόσιας διοίκησης.

Από το 1966 έως το 1998 έχει διατελέσει : Ειδικός Συνεργάτης στην Υπηρεσία Περιφερειακής Ανάπτυξης Κρήτης (ΥΠΑΚ) του Υπουργείου Συντονισμού, Υπεύθυνος φυτοπροστασίας και προστασίας παραγωγής και μετέπειτα Διευθυντής της Διεύθυνσης Γεωργίας του Νομού Ρεθύμνης. Για 10 πλέον χρόνια είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνης.

Είχε αποτελέσει ιδρυτικό μέλος και μέλος διοικητικών οργάνων του συλλόγου Κρητών φοιτητών Θεσσαλονίκης, του γεωπονικού Συλλόγου Νομού Ρεθύμνης και της αγροτοπεριβαλλοντικής εταιρείας ΑΓ.Ρ.Ο.Σ. 2001, με στόχους την περιβαλλοντική προστασία και την εισαγωγή και διάδοση των βιολογικών καλλιεργειών, στο Νομό Ρεθύμνης.

Rethemnosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί