Ηράκλειο: Τους έπιασαν με τα… ζάρια

Συνελήφθησαν, χθες (21.12.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ηράκλειο, επτά άτομα ηλικίας από 32 έως 69 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες (21.12.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 50χρονης η οποία απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έξι άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.040 ευρώ και τέσσερα ζεύγη κύβοι (ζάρια).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

  Διαβάστε ακόμη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί