420 νέα κρεβάτια σε 2 νοσοκομεία της Κρήτης- Αντικατάσταση όλου του ξενοδοχειακού εξοπλισμού

Δέκα νέα ασθενοφόρα και αντικατάσταση εξοπλισμού σε πέντε νοσοκομεία της χώρας, ανάμεσα στα οποία είναι τα νοσοκομεία των Χανίων και του Ρεθύμνου, ανακοίνωσε το γραφείο του αναπληρωτή υπ. Υγείας Π. Πολάκη

Όπως αναφέρεται αναλυτικά:

Παρά την, κατά γενική ομολογία αποτελεσματική, σπουδή μας να εξαλείψουμε τη διαφθορά και την κατασπατάληση των δημόσιων πόρων σε όλη την πυραμίδα του δημόσιου συστήματος Υγείας, έχουμε επίγνωση ότι για να σταθεί το σύστημα στα πόδια του χρειάζεται μια σταθερή πολιτική χρηματοδοτικής επάρκειας, για να αποδώσει ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες. Με την πεποίθηση αυτή συνεχίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο να παρέχουμε σημαντικές χρηματοδοτικές ενέσεις σε υγειονομικές μονάδες της χώρας, αναβαθμίζοντας καθημερινά υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Έτσι σήμερα, έχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε την διάθεση επιπλέον πόρων του Υπουργείου Υγείας ύψους 4.140.000 € συνολικά, που προέκυψαν από μεταφορά, με απόφασή μας, στον «Κωδικό (ΚΑΕ) Επιχορήγησης για εξοπλισμό Νοσοκομείων» αδιάθετων και αχρησιμοποίητων υπολοίπων των υπηρεσιών του, για την προμήθεια δέκα (10) ασθενοφόρων και την αντικατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε πέντε (5) νοσοκομεία της χώρας.

Η κατανομή του ποσού αυτού έχει ως εξής:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί