Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Σπύρου Ρολάκη, «Μυθικές περιπέτειες»

Οι εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και ο συγγραφέας ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΛΑΚΗΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Μυθικές περιπέτειες» το Σάββατο  22 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00   στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

    Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο κ. Νεκτάριος Σερμάκης, Εκδότης, Διοργανωτής Εκθέσεων, Ιδιοκτήτης ΜΜΕ και Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.                                                                                Αποσπάσματα θα διαβάσει η Φιλόλογος Μαρία Ρολάκη.

Πρόκειται για ένα κολλάζ ερεθισμάτων και προβληματισμών που ο συγγραφέας έλαβε και αποτύπωσε στις σελίδες του μυθιστορήματος του.

Ένα παραμύθι που έγραψε ένα κορίτσι 13 ετών, μία δραματική έκκληση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το περιβάλλον, έχουν δεθεί περίτεχνα με τη φιλοσοφία του συγγραφέα για τη ζωή, τις σχέσεις των ανθρώπων και τη δημιουργία των αστεριών.        

                                                         

«Οι Μυθικές περιπέτειες» είναι αφιερωμένες στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους από τις πυρκαγιές στο Μάτι αλλά και σε όλο τον κόσμο που πλήττεται λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 

Πρόκειται για το τέταρτο βιβλίο του Σπύρου Ρολάκη, μετά την ποιητική συλλογή  «ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ», το βιβλίο «ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» και το «ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝ» από τις εκδόσεις Όστρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί