Η οροφή του Βρετανικού Μουσείου στάζει νερά πολύ κοντά στα γλυπτά του Παρθενώνα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η οροφή του Βρετανικού Μουσείου τρύπησε με αποτέλεσμα να πέσουν νερά πολύ κοντά στο σημείο που εκτίθενται τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Ισαάκ Καριπίδη, η οροφή στάζει νερά και οι υπεύθυνοι του μουσείου τοποθέτησαν τέσσερα πλαστικά κασόνια για να μαζέψουν το νερό από το δάπεδο του κτιρίου. Το μουσείο ενημέρωσε ότι κανένα από γλυπτά δεν υπέστη ζημιά.

Μάλιστα, ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού ήρθε σε επικοινωνία με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του Βρετανικού Μουσείου η οποία ανακοίνωσε εγγράφως το εξής:

«Υπήρξε ένα μικρό συμβάν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων και πολύ ισχυρών βροχοπτώσεων, όταν μια μικρή ποσότητα νερού μπήκε στη γκαλερί. Κανένα από τα γλυπτά δεν έχει πάθει κάτι και το θέμα αντιμετωπίστηκε. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις ευθύνες μας για τη φροντίδα της συλλογής».

Ωστόσο, αργότερα η Διευθύντρια Επικοινωνίας υποστήριξε πως τα κασόνια αφαιρέθηκαν χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν λύθηκε το πρόβλημα στη στέγη του μουσείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί