Δήμος Γόρτυνας: Προκηρύχθηκαν δύο νέοι διαγωνισμοί

Δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Γόρτυνας για το έργο «ασφαλτόστρωση δημοτικών  δρόμων εντός του οικισμού Μεγάλη Βρύση του Δήμου Γόρτυνας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 150.000 ευρώ τα οποία προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εξασφαλίστηκαν μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής του Δήμου Γόρτυνας.

Η διαδικασία κατάθεσης προφορών έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των φακέλων  θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2019, στις 10.00 π.μ

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση τμημάτων της δημοτικής οδοποιίας στα σημεία όπου το οδόστρωμα είναι φθαρμένο (παλιά τσιμεντόστρωση), καθώς και σε τμήματα της κεντρικής οδού όπου υπάρχουν φθορές. Επίσης προβλέπεται να τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στη συμβολή των κάθετων δημοτικών οδών με την κεντρική οδό.

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τα έργα προϋπολογισμού 93.000 ευρώ στο Κερατοκεφάλι 

Δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Γόρτυνας  για το έργο «αναβάθμιση δρόμου περιοχής Κερατοκεφάλι στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας».

Για το έργο –μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής- έχουν εξασφαλιστεί 93.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα από τις πιστώσεις του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Κρήτης και επισκευή – συντήρηση – βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων εξοπλισμού και μέσων Περιφέρειας Κρήτης».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορές έως τις 27 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10.00 π.μ ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου 2019, στις 10.00 π.μ.

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο του έργου προβλέπεται ασφαλτόστρωση τμήματος δρόμου, συνολικού μήκους 900 μέτρων και μέσου πλάτους τεσσάρων μέτρων.  

Επίσης θα γίνει τσιμεντόστρωση τμήματος  χωματόδρομου συνολικού μήκους 200 μέτρων καθώς και διαπλάτυνση υφιστάμενης μικρής γέφυρας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί