Διαψεύδει η Καϊλή τα περί ΝΔ με… μπηχτές προς ΚΙΝΑΛ!

Διαψεύδει η Εύα Καϊλή τις φήμες περί προσχώρησής της στη ΝΔ, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Την ίδια στιγμή, στέλνει και ένα μήνυμα με αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη, υπενθυμίζοντας ότι της αφαιρέθηκε η έδρα δύο φορές!

Συγκεκριμένα, η Εύα Καϊλή αναφέρει τα εξής:

«1. Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

2. Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία…».

Όσο για το ΚΙΝΑΛ, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη είχαν νωρίτερα διαρρεύσει ότι «η κυρία Καϊλή ενημέρωσε ότι η οριστική της απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κόμμα».

 

documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί