Τα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» τα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν σήμερα στην είσοδο της Περιφέρειας τα παιδιά  του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή». Τα παιδιά, τον Πρόεδρο Παύλο Σημαντηράκη και τα μέλη της διοίκησης υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, o Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Παρασύρης, Κώστας Φασουλάκης,  οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη και Γιώργος Παρασύρης.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου «Δικαίωμα στη Ζωή» Παύλος Σημαντηράκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη, για την στήριξη στη λειτουργία του και ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας τα παιδιά του Κέντρου και τα μέλη της Διοίκησης για την επίσκεψη συνεχάρη τον Πρόεδρο του Κέντρου για το σημαντικό έργο που επιτελείται τονίζοντας, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης διαχρονικά στηρίζει τις κοινωνικές δομές σε όλη την Κρήτη που προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Επίσης την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκαν οι μαθητές του 34ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου και τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό «Χώρα Παραμυθιών» που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στους Αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Λεονταράκη, Κώστα Φασουλάκη, στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, οι οποίοι ευχαριστώντας για την επίσκεψη  ευχήθηκαν καλές γιορτές. Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου συνοδεύονταν από τους δασκάλους Μανόλη Αγαπάκη και Μάριο Μαρκόπουλο, ενώ τα παιδάκια του παιδικού σταθμού από την διευθύντρια Γεωργία Μαστοράκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί