Ελλάδα: Παραλίγο τραγωδία με 6χρονο παιδί – Κινδύνευσε να πνιγεί με το λουρί του σκύλου του

6χρονος κινδύνευσε να πνιγεί στο Φάληρο, πριν από λίγο.

Το αγόρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, μέσα στο σπίτι του, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας.

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται πως του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει. Όλα αυτά, μέσα στο σπίτι του, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το πραγματικό και να μπορέσει να το βοηθήσει.

Είναι ενδεικτικό ό,τι όπως είπε η μητέρα του, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο αστυνομικές πηγές, μετά απο τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, το 6χρονο αγόρι επανήλθε στην ζωή!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο Εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ant1news.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί