Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου – Πορτοσάλτε για τη βόμβα στο ΣΚΑΙ: «Άρη κοιμήσου, εμείς σας ενημερώσαμε»

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σημειώθηκε στο Twitter, κάτω από ανάρτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για την βομβιστική επίθεση στο κανάλι.

Στις 5:06 τα ξημερώματα, ο δημοσιογράφος του σταθμού έγραψε στον επίσημο λογαριασμό ότι το κανάλι δέχθηκε επίθεση: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα μεγάλης ισχύος στον ΣΚΑΙ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα στο κτήριο του Ν.Φαλήρου που στεγάζει τον ΣΚΑΙ κ την «Κ». ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα σε Μέσα Ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ελλάδας. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα σε Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση! Συμπτωματικά…»

Μία ώρα αργότερα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, του οποίου η σελίδα zougla.gr είχε δεχθεί το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 1:50 π.μ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του κ. Πορτοσάλτε: «Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα. Ούτε καμερα δεν είχατε φωστήρες. Η εικόνα είναι δίκη μας γιατί είμασταν εκεί. Γκάφα ολκής για ενημερωτικό σταθμό σωστά; Η σύνδεση της βόμβας με την κριτική που ασκείτε στην κυβέρνηση λαϊκισμός της κακιάς ώρας».

Αμέσως, ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Μάκη, επαναλαμβάνω, είσαι για λύπηση, βαριά τα συμπλέγματα! Αυτό μόνο».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε γράφοντας: «Τραγικός έτοιμος για την Επίδαυρο. Ασχολήσου με το ρεπορτάζ τώρα και άσε τις πολιτικές αναλύσεις γιατί έχει νεύρα ο Γιάννης (σ.σ Αλαφούζος) και μπορεί να την πληρώσεις εσύ».   «Πόσο, εμφανώς, μας δείχνεις ότι θα ήθελες να είσαι στον ΣΚΑΙ! Αλλά δεν είσαι», ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε για να λάβει την απόκριση Τριανταφυλλόπουλου: «Σαν τρελός για να σε τρέχω όπως σου πρέπει».

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνόδευσε το τελευταίο του σχόλιο με ένα emoticon λουλουδιού.

Η αρχική ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε

lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί