Με εκπληκτικό Διούδη ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο- Κόλλησε στο μηδέν η ΑΕΚ

Με σκόρερ τον Μακέντα και «ήρωα» τον Διούδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 24΄, πριν αποχωρήσει τραυματίας στο ημίχρονο, ενώ ο 25χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Κουλούρη στο 63΄ και κράτησε το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Οι Περιστεριώτες, που είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιαννούλη και τον Μπουσούλατζιτς (το δεύτερο στην εκπνοή), γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας) και υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, καθώς έμεινε στο 0-0 στη Λάρισα. Το παιχνίδι, στον απαράδεκτο για τόσο υψηλό επίπεδο αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες και τελικά μοιράστηκαν τους βαθμούς. «Μοιραίος» παίκτης της ΑΕΛ ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί