Συναγερμός για την εξαφάνιση Κρητικού- Φόβοι ότι μπορεί να είναι και θύμα απαγωγής!

Μια ύποπτη εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Αλμυρίδα το απόγευμα της Παρασκευής ερευνούν με προσοχή οι Αρχές του νομού Χανίων, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Τα ίχνη του 78χρονου, έχουν χαθεί από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής όταν έφυγε από καφενείο του χωριού. Μάλιστα, κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να εισέρχεται σε διερχόμενο όχημα και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Πρόκειται για τον 78χρονο Αντώνη  Βλαμάκη του Εμμανουήλ και της Θάλειας, με καταγωγή από τον Αποκόρωνα, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής. Το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται στην Αλμυρίδα υπό την “δικαστική επιμέλεια” της νύφης του καθώς πάσχει από άνοια.

Σημειώνεται πως ο 78χρονος έχει υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση καρδιάς και δεν έχει μαζί του τα φάρμακά του συνεπώς η ζωή του μπορεί να κινδυνεύει.

Στο περιβάλλον του, έχουν δημιουργηθεί φόβοι ακόμα και για πιθανή απαγωγή γι’ αυτό και οι σχετικές καταγγελίες στις αστυνομικές Αρχές έγιναν άμεσα.

Όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνεί με το Α.Τ Βρύσων και την Ασφάλεια Χανίων που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης, αξιοποιώντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει γρήγορα στον οδηγό του οχήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί