Ο Άδωνις καταγγέλλει την «αστυνομοκρατία» στην Θεσσαλονίκη με fake φωτογραφίες! (Βίντεο)

Όπως πουλά βιβλία, πουλά fake news, fake φωτογραφίες και fake υποσχέσεις ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Μόνο η σημερινή παρουσία του Άδωνι στο ΣΚΑΙ αρκεί για να καταλάβει την απόγνωση και την πίκρα που ένοιωσαν στη Ν.Δ., μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Με fake φωτογραφίες, ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσπάθησε να στοιχειοθετήσει τα περί “σιδηρόφραχτου” Παλαί ντε Σπόρ καταγγέλλοντας την αστυνομοκρατία!

“Η εικόνα δείχνει το Παλαί, λίγο πριν αρχίσει η ομιλία. Βλέπετε τις κλούβες;” “Ο φακός μπορεί να το δείξει; Να δει ο κόσμος πόσος κλούβες ΜΑΤ ήταν γύρω γύρω από τον κ. Τσίπρα. Τα ΜΑΤ ήταν περισσότερα από τον κόσμο που πήγε να ακούσει τον Τσίπρα!”

Λέει ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος και “πουλά” φωτογραφία αρχείου για χθεσινή έξω από το Παλαί ντε Σπόρ. Την ίδια φωτογραφία που δείχνει από την Θεσσαλονίκη, την συναντάμε ως φωτογραφία αρχείου, σε διάφορα σάιτ να συνοδεύει αγώνες ποδοσφαίρου, πορείες Γρηγορόπουλου κ.α.

“Πήγε στο Παλαί, με κλούβες ΜΑΤ με φασισμό, με ξύλο, με ύβρεις” είπε “παθαίνοντας” 2014 με ηγέτη της χώρας τον Αν. Σαμαρά που έπνιγε στα δακρυγόνα τις μεγάλες διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος και τα ΜΑΤ έδερναν τον κόσμο, ενώ οι Ομάδες Δέλτα κυνηγούσαν τους συγκεντρωμένους πολίτες στο Σύνταγμα τραυματίζοντας τους.

Στην συνέχεια πέρασε σε κάτι που γνωρίζει πολύ καλά στις τηλεπωλήσεις:  “Πάρε κόσμε… υποσχέσεις για 2000 ευρώ επίδομα στο πρώτο παιδί” και τις απαραίτητες ύβρεις κατά του Τσίπρα, που δεν έκρυψε κάτω από το χαλί της πολιτικής -πάγια τακτική των προηγουμένων- το διεθνών διαστάσεων σκάνδαλο, Novartis…

Το ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια δεν φαίνεται να τους ενοχλεί ούτε ότι η αναξιοπιστία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. προσβάλλει την ίδια τη Ν.Δ.  Εξάλλου η Ν.Δ. φαίνεται να έχει υιοθετήσει πλήρως το ακροδεξιό υβρεολόγιο περί προδοσιών που δεν παρέλειψε να επαναλάβει ως συνταγή “επιτυχίας” χθες ο Κυριάκος, στο συνέδριο της, νομιμοποιώντας την πολιτική του εθνικού διχασμού και παραπέμπει ευθέως στα πρώτα μεταεμφυλιακά χρόνια.

Kατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί