Έχασε με ανατροπή ο ΟΦΗ στην Τρίπολη

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο “Θ. Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, στο 26′ με τον Δεληγιαννίδη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος. Το κρητικό γκολ «πάγωσε» τους παίκτες του Αστέρα (που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται έπειτα από 405 λεπτά) και περιόρισε σε πολύ μικρό ποσοστό τις επιθετικές τους προσπάθειες.Έτσι έληξε και το α’ ημίχρονο.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας με την έναρξη του β΄ημιχρόνου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν με ένα νέο γκολ το οποίο εν τέλει ήρθε για τον Αστέρα με σκόρερ τον Τόνσο στο 62′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ.

Το γκολ των γηπεδούχων στρίμωξε τους παίκτες του ΟΦΗ στα… σχοινιά και στο φινάλε ο Αστέρας την ολική ανατροπή στο 87΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Πασαλίδης έκανε το πλασέ στην κίνηση. Ο Στρέζος απέκρουσε, αλλά στο «ριμπάουντ» ο Τόνσο σκόραρε και πάλι.

Η κρητική ομάδα δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πλήρωσε με το…σκληρό νόμισμα της ήττας την μεγάλη της οπισθοχώρηση μετά το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα που βλέπει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί