Ενημερωτικές συναντήσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε Αστυνομικά Τμήματα της ΠΕ Λασιθίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων στα Αστυνομικά Τμήματα Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας που συνδιοργάνωσε ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λασιθίου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν από μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και είχαν σαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων κι εμπειριών για το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και τη γνωριμία με τη φιλοσοφία του Οργανισμού.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας που ενεπλάκησαν στις ενημερώσεις έχουν νομικές εκκρεμότητες και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις τοπικές αρχές. Σημαντική ήταν η διάθεση από την πλευρά των αστυνομικών αρχών για αναζήτηση βοήθειας σε θέματα που αφορούν την εξάρτηση και ειδικότερα τον τρόπο χειρισμού ενός εξαρτημένου ατόμου και της οικογένειάς του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στις συναντήσεις και ιδιαίτερα τον κύριο Παπαδάκη Εμμανουήλ Αστυνομικό Δ/ντη Λασιθίου και τον κύριο Χρυσάκη Νικόλαο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Λασιθίου, για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση των επισκέψεων, καθώς και τους κατά τόπους διευθυντές και διοικητές τμημάτων για τη θερμή υποδοχή τους.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί