Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη – Παράτησε τον αιμόφυρτο οδηγό μηχανής και έγινε καπνός! (Φωτο)

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός οδηγού μηχανής και διαφυγή του έτερου Ι.Χ. οχήματος που ενεπλάκη, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά και συγκεκριμένα στα φανάρια της Λεωφόρου Σούδας προς τη Χρυσοπηγή.

Μετά το τροχαίο με έτερο Ι.Χ. που προκάλεσε τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες του, στην οποία επέβαινε μια ακόμη γυναίκα, ο οδηγός του αυτοκινήτου διέφυγε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στην τριγύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ι.Χ. κινούταν επί της Λεωφόρου Κων. Καραμανλή και για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, ενεπλάκη στο τροχαίο με το δίκυκλο που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φανάρια στη διασταύρωση με την οδό Χρυσοπηγής.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς να φέρει σοβαρά εξωτερικά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διακομιδή ο τραυματίας επανέκτησε τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται στο τμήμα αναζωογόνησης.

Σημαντικό να αναφερθεί το ότι και οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή φορούσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας και συγκεκριμένα κράνη και ειδικά μπουφάν, κάτι που σίγουρα συντέλεσε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τον έτερο οδηγό του αυτοκινήτου αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί