Ηράκλειο: Βρήκαν πάνω από 1,5 κιλό κάνναβης στο σπίτι 28χρονου

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 28χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του παραπάνω Δήμου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 28χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στην οικία του βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.511,8 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί