Μαξίμου προς ΝΔ: Η συμπεριφορά σας χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους

Εμμένει το Μέγαρο Μαξίμου στο αρχικό του αίτημα να κατονομάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους Ευρωπαίους ηγέτες που συμμετείχαν στη «συναλλαγή» με τον Πρωθυπουργό για το μακεδονικό με αντάλλαγμα τις συντάξεις.

Στην αφωνία της ΝΔ, που επέλεξε να απαντήσει στο πρώτο ερώτημα του Μεγάρου Μαξίμου με 9 λέξεις, το πρωθυπουργικό Μέγαρο επιστρέφει σημειώνοντας:

«Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη «συναλλαγή» με τον Πρωθυπουργό, τους οποίους εξάλλου θα συναντήσει στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο»

Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία έλεγε:

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα.

Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα;

Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις.»

Η απάντησή της Νέας Δημοκρατίας ήταν μια καθαρή υπεκφυγή:

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»

  Διαβάστε ακόμη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί