Σάλος με τον ιερέα που λατρεύει τα Gucci – Τον τιμωρεί η Εκκλησία (φωτογραφίες)

Ρώσος ορθόδοξος ιερέας θα τιμωρηθεί για τα post που ανέβαζε στο Ιnstagram και απεικόνιζαν αντικείμενα πολυτελείας από τους διάσημους οίκους Gucci και Louis Vuitton, ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της εκκλησίας.

Ο Βιάτσεσλαβ Μπασκάκοφ δημοσίευσε φωτογραφίες με πολυτελείς παντόφλες, παπούτσια με ασημένιες αγκράφες και τσάντες Louis Vuitton και αποσκευές αξίας εκατοντάδων λιρών. Οι φωτογραφίες κατέβηκαν από το λογαριασμό του, αφού πρώτα τράβηξαν την προσοχή χιλιάδων χρηστών την περασμένη εβδομάδα.

Οι ηγέτες των εκκλησιών επέκριναν τον Μπασκάκοφ για «κακό γούστο» και είπαν ότι είχε συγκληθεί ήδη πειθαρχική επιτροπή για να «τον επαναφέρει στα σύγκαλά του».

«Ελπίζω ότι αυτό θα επαναφέρει το βοσκό στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βόλκοφ, εκπρόσωπος του Ρωσικού Ορθόδοξου πατριάρχη Κυρίλλου. “Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να χωριστεί μεταξύ σε προσωπική και δημόσια και κανένας κληρικός δεν μπορεί να ενεργεί ως ιερέας σε μια εκκλησία από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι ένας άλλος!»

Ο Μπασκάκοφ ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες του, λέγοντας ότι θα «υποστεί την τιμωρία και θα κλείσει το Instagram, αφού δεν μπορεί να συμπεριφέρομαι ταπεινά και σωστά».

Αλλά αρνήθηκε το ότι ήταν ο ίδιος ο κάτοχος των αντικειμένων της Gucci και της Louis Vuitton, λέγοντας ότι είχε τραβήξει τις περισσότερες φωτογραφίες στα καταστήματα.

thegardian.com

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί