Άγριος ξυλοδαρμός στη φυλακή ενός από τους κατηγορούμενους για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο (βίντεο)

Επίθεση εναντίον του 19χρονου που φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη σημειώθηκε μέσα στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείται.

Όπως αναφέρει η «Εφ.Συν.», στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα, ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Στον 19χρονο, που ήταν χτυπημένος από συγκρατούμενούς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το βράδυ επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατείται.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από πλάνα που μετέδωσε το κανάλι «Open». Ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Την ίδια στιγμή, νέες καταθέσεις έρχονται να προστεθούν σε όσα διερευνούν οι αρχές. Συγκεκριμένα, δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν το βράδυ της δολοφονίας.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο. Το ίδιο είχε ισχυριστεί και η πλευρά της οικογένειας της κοπέλας. Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, οι δράστες πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη, και έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο προκειμένου να μην τους εντοπίσουν.

Έκκληση του πατέρα της να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν (βίντεο)

«Να μην υπάρξει καμιά άλλη Ελένη» ήταν τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννη, κλείνοντας την πρωινή παρέμβασή του στην ΕΡΤ, τη Δευτέρα.  Ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας έκανε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για το έγκλημα αυτό στην Ρόδο και για όσα ακούγονται για «κύκλωμα εκβιαστών» στο νησί.

«Θα πρέπει να μιλήσουν κάποιοι άνθρωποι για να σπάσει το απόστημα της κοινωνίας που καλύπτει κάποιους έτσι θα βρει ηθική δικαίωση η ψυχή της κόρης μας και θα δικαιώσει το σύνολο των κατοίκων της Ρόδου, που θα φύγει ένα στίγμα από πάνω τους», είπε ο πατέρας της Έλενας Τοπαλούδη.

«Εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ήθη, αξίες και ιδανικά. Τα στέλνουμε σε κάποιο άλλο μέρος να σπουδάσουν και να φτιάξουν το μέλλον τους. Υπάρχουν αετονύχηδες που αν βάλουν στο στόχαστρο ένα κοριτσόπουλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεφύγει από τα νύχια τους. Τα κορίτσια σαν την κόρη μου έχουν ντροπή και φόβο και δεν λένε στους γονείς της ότι τους συμβαίνει. Τα παιδιά θα πρέπει να μιλάνε στους γονείς τους για ότι τους έχει συμβεί. Οι γονείς πρέπει να έχουμε τα παιδιά μας κοντά. Να μη φοβούνται να μιλήσουν. Αν μας έλεγε κάτι η Ελένη την ίδια στιγμή θα πέρναμε το αεροπλάνο και εγώ και η μάνα της να πάμε κοντά της. Θα την παίρναμε από εκεί».

«Αυτοί που ξέρουν θα πρέπει να μιλήσουν. Να δώσουν ότι στοιχεία υπάρχουν όσοι γνωρίζουν» έκανε έκκληση ο πατέρας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τα μέσα ενημέρωσης και τους απλούς ανθρώπους καθώς και τους κατοίκους της Ρόδου που όπως πρόσθεσε συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του.

Διαδήλωση την Παρασκευή στο Μοναστηράκι

«Πορεία για την Ελένη» διοργανώνει η ανοιχτή συνέλευση για τη Γυναικοκτονία στη Ρόδο, η οποία καλεί την προσεχή Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Το κάλεσμα είναι για τις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Καπνικαρέα στο Μοναστηράκι.  Την πορεία διοργανώνουν οι ομάδες Καμία Ανοχή, Sabbat – Burn the Rich not the Witch, Justice For Zak/Zackie, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και τη Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί