Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 8 Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Κρήτης, μέσω της οποίας απευθύνουν κάλεσμα για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι χειροτεχνημάτων και γλυκισμάτων που διοργανώνει  αυτήν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Για ακόμα μία χρονιά γονείς, μαθητές/ριες και δάσκαλοι/ες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Παζάρι χειροτεχνημάτων και γλυκισμάτων αυτήν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης.

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού θα παρουσιαστεί και δρώμενο/σκετς από τους μαθητές που θα σχετίζεται με την Παγκόσμια ημέρα των Δικαιωμάτων του παιδιού η οποία ήταν στις 20 του προηγούμενου μήνα.

Στη συνέχεια της γιορτής θα έχουμε συλλογική κουζίνα μετά μουσικής!

Θα φέρουμε όσοι/ες μπορούμε το μαγειρευτό μας φαγητό, την σαλάτα μας, την πίτα μας, τα φρούτα μας, θα τα χωρέσουμε στο κοινό μας τραπέζι και θα γεμίσουμε τα πιάτα μας, γνωστών, αγνώστων, περαστικών!

Όλοι μαζί θα φάμε, θα συζητήσουμε θα διασκεδάσουμε και θα απολαύσουμε και “μουσικά εδέσματα” από τον Μιχάλη, τον Βασίλη και την Ελεάννα σε ένα μουσικό συνδυασμό έκπληξη!

Σας περιμένουμε!
* Θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου για τον οβολό μας, προαιρετικά πάντα!
** Τα έσοδα του παζαριού/γιορτής θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες μαθητών του σχολείου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί