Κρήτη: Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα – Παράσυρση πεζής και τραυματισμός δικυκλιστών (Φωτο)

Δύο τροχαία με διαφορά λίγης ώρας σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά.

Πρόκειται για ένα τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο των Χανίων, όταν ένα δίκυκλο χαμηλού κυβισμού (παπάκι) παρέσυρε διερχόμενη πεζή.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου λίγο μετά τη συμβολή με την Κτιστάκη -στο σημείο που φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, όταν διερχόμενο μηχανάκι παρέσυρε μια 44χρονη γυναίκα που πήγαινε να διασχίσει τον δρόμο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματία σε καλή κατάσταση και έχοντας τις αισθήσεις της, την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Τροχαίο όμως σημειώθηκε και στην Κακιά Στροφή στα Χανιά, στην Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου, στον Κάτω Σταλό, λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ.

Όπως αναφέρουν τα parakritika.gr, δύο αναβάτες μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά- όταν από άγνωστη αιτία, έχασαν τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και έπεσαν στο οδόστρωμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η Τροχαία ερευνά για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Zarpanews.gr, Parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί