Κρήτη: Σύλληψη ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών – Μεταξύ τους και ένας ανήλικος

Συνελήφθησαν, σήμερα (07.12.2018) το πρωί, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα 35χρονος και ανήλικος, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη 33χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι τα δύο άτομα κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Κατόπιν τούτου σήμερα (07.12.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στις οικίες των δύο ατόμων και σε χώρο που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα)

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια),
  • 28 γραμμάρια κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών,
  • 3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί