Ο Κώστας Μπακογιάννης επιτίθεται στο Μαξίμου, απαντώντας για τον περίπατο με τον χρυσαυγίτη!

Με επίθεση προς το Μέγαρο Μαξίμου και χωρίς ουσιαστικά να αναφέρεται επί της ουσίας, απάντησε μέσω Facebook, ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης για τον περίπατό του με τον γνωστό χρυσαυγίτη της περιοχής, Σπύρο Γιαννάτο.

  Δείτε:

Στην προεκλογική του απάντησή του ο κ. Μπακογιάννης περιορίζεται σε «μεγάλα λόγια», ότι η πολιτική γίνεται στους δρόμους και όχι στα ζεστά σαλόνια και τα παχιά χαλιά, δηλώνοντας –εμμέσως αλλά όχι σαφώς- άγνοια για το πρόσωπο του χρυσαυγίτη λέγοντας πως «όταν συναντάς ανθρώπους, δε ζητάς πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων».

Το θέμα ωστόσο είναι πως δεν μιλά με απλό κόσμο, αλλά νομιμοποιεί άτομα και πράξεις.

Αλλά προφανώς, είναι προτιμότερες μερικές ψήφοι που δεν έχουν εξάλλου οσμή…

Την ίδια ώρα μιλά για εγκατάλειψη της πρωτεύουσας από την πολιτεία, ξεχνώντας προφανώς πως για δεκαετίες οι κυβερνήσεις ανήκαν στο χώρο του, ενώ και μέλος της οικογένειάς του έχει διατελέσει δήμαρχος της Αθήνας…

Εκτός και αν θεωρεί πως η Αθήνα εγκαταλείφθηκε τα χρόνια της μνημονιακής κρίσης και μόνον… Αλλά και εκεί το πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει φέρει τεράστιες ευθύνες!

Τελικά προτιμά να κάνει προεκλογικές αναρτήσεις με προσωπικές και κομματικές κορώνες…

Τi αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Θα το πω μία φορά, με την ευχή να μην χρειαστεί να το επαναλάβω.

1- Στην αυτοδιοίκηση η πολιτική γίνεται στους δρόμους. Ούτε στα πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία, ούτε στα ζεστά σαλόνια, ούτε στα θερμόαιμα accounts.

2- Στην εποχή μας, ευτυχώς, μετά από αγώνες, όταν συναντάς ανθρώπους, δε ζητάς πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.

Δύο βασικές αρχές που η αριστερά υποτίθεται ότι γνωρίζει.

Σε όσους με στηλιτεύουν που κινούμαι με αυτόν τον τρόπο, τους έχω νέα, αλλά και μια πρόταση.

Τα νέα είναι ότι θα συνεχίσω να περπατάω σε όλη την Αθήνα και να μιλάω με όλους, όπως κάνω τόσα χρόνια, γιατί η δημοκρατία δυναμώνει με την πραγματική έγνοια για τα προβλήματα, ιδιαίτερα των ξεχασμένων συμπολιτών μας. Γιατί θέλουμε μια Αθήνα χωρίς μίσος, χωρίς φόβο, χωρίς κραυγές και ψιθύρους.

Η πρόταση είναι, αντί να κάνουν αφ’ υψηλού πολιτική ανακτόρων (το παθαίνουν συχνά αυτό οι παροικούντες το Μέγαρο Μαξίμου), καλύτερα να σκεφτούν το σχέδιο τους για την Αθήνα. Και όταν ανακοινωθεί ο υποψήφιος τους, να πάμε να περπατήσουμε την πόλη μαζί. Εκτός αν έχουν συνηθίσει στα παχιά χαλιά και πια φοβούνται μην λερώσουν τα παπούτσια τους.

Όσο για την ΧΑ, τον φασισμό τον τρέφει η εγκατάλειψη στην οποία έχει καταδικάσει την πρωτεύουσα η πολιτεία. Ας αναλογιστεί λοιπόν τις ευθύνες της και ας αφήσει εμάς να τον πολεμήσουμε. Όχι με λόγια στην τηλεόραση και το ίντερνετ, αλλά στην πράξη, με έργο στις γειτονιές».

Θα το πω μία φορά, με την ευχή να μην χρειαστεί να το επαναλάβω. 1- Στην αυτοδιοίκηση η πολιτική γίνεται στους…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Donnerstag, 6. Dezember 2018

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί