«Πέθαναν» ποδοσφαιριστή για να… μην αγωνιστούν

Ένα ευφάνταστο ψέμα σκαρφίστηκαν οι παίκτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ιρλανδία προκειμένου να εξασφαλίσει την αναβολή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομάδα της γ’ κατηγορίας (Leinster Senior League) της Ιρλανδίας, Ballybrack FC γνωστοποίησε στην διοργανώτρια αρχή πως ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της, Φερνάντο Λα Φουέντε, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα της Arklow Town με την Ballybrack FC και δόθηκε εντολή να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός.

Ο Ισπανός Φερνάντο Λα Φουέντε ενημερώθηκε από φίλους ότι στο Facebook υπήρχε καταιγισμός από συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένειά του.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η διοίκηση της Ballybrack FC ζήτησε “συγγνώμη” από τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή της και απέλυσε τον εκπρόσωπο που πήρε την “μακάβρια” πρωτοβουλία.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον περασμένο Σεπτέμβριο την ομάδα του Δουβλίνου, καθώς η εταιρεία λογισμικού στην οποία εργάζεται παράλληλα τον μετακίνησε στα γραφεία της στο Γκάλγουεϊ.

 

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί