Χέρι χέρι με την Χρυσή Αυγή ο ακομμάτιστος δήμαρχος

Βόλτα στην περιοχή του Αγιού Παντελεήμονα έκανε ο υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί του ως ξεναγός, ο γνωστός χρυσαυγίτης Σπύρος Γιαννάτος γνωστός για επιθέσεις σε μετανάστες αλλά και στον Αλέκο Αλαβάνο.

Βόλτα στην περιοχή του Αγιού Παντελεήμονα έκανε ο υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης ενόψει των αυτοδιοικητών εκλογών. Μαζί του ως ξεναγός (!) ο άλλοτε «πρόεδρος» της «επιτροπής κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα», χρυσαυγίτης Σπύρος Γιαννάτος, ο οποίος μαζί με την γνωστή χρυσαυγίτισσα Θέμιδα Σκορδέλη κηνυγούσαν μετανάστες στα στενά της πλατείας και είχαν πετάξει  πέτρες, αυγά και γιαούρτια σε βάρος των εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» και του επικεφαλής της Αλέκου Αλαβάνου, τον Οκτώβριο του 2010. Μάλιστα, ο Γιαννάτος καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή για την πράξη του αυτή.

Με αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, ο κύριος Μπακογιάννης έκανε τη βόλτα στον πολύπαθο από το μίσος της Χρυσής Αυγής Άγιο Παντελεήμονα, επενδύοντας προφανώς σε μια ακροδεξιά ατζέντα που δεν θυμίζει ακομμάτιστο φρέσκο πολιτικό, αλλά αντιγραφή της λογικής του Αντώνη Σαμαρά.

 κείμενο

Ν. Ηλιόπουλος: Με ακροδεξιά ατζέντα ο Μπακογιάννης

Τη στάση του Κ. Μπακογιάννη, που “προσπάθησε να οικοδομήσει φιλελεύθερο προφίλ και τώρα παίζει με ακροδεξιά ατζέντα, επενδύει στην ατζέντα της ασφάλειας με επίκεντρο τον Άγιο Παντελεήμονα, στην περιοχή όπου χτίστηκε η Χρυσή Αυγή” στηλίτευσε ο Ν. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα στον News 247 ότι “ποτέ δεν ακούμε στα κυρίαρχα ΜΜΕ για την ανομία στους εργασιακούς χώρους.

Το ποιο κομμάτι της ανομίας επιλέγει κανείς να αναδείξει δείχνει μια πολιτική στόχευση.

Όταν δεν βρίσκεις μια κουβέντα να πεις για τη Χρυσή Αυγή, κι αυτό δείχνει πολιτικές κατευθύνσεις” υπογράμμισε.

 

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί