400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Γάζι

Μια ακόμα χρηματοδότηση, αυτή τη φορά με το ποσό των 400.000 ευρώ, πέτυχε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου για εργασίες ασφαλτοστρώσεων και αποκατάστασης οδοστρωμάτων σε περιοχές του Γαζίου.

Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η οδική ασφάλεια ήταν και παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Με τη νέα αυτή, πρόσθετη χρηματοδότηση, μπορούμε να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο το αντίστοιχο πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται στο Γάζι και να αναβαθμίσουμε αισθητά ακόμα περισσότερες περιοχές της πρωτεύουσας του Μαλεβιζίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής άμεσα και αποτελεσματικά, υποστηρίζοντας τη σχετική πρόταση, τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, όπως επίσης και τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, που μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου μας, πέτυχαν το ιδανικότερο αποτέλεσμα».

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί