“Μια οικογένειά σας θα καεί ζωντανή” – Νέα χυδαία απειλή κατά του ΕΣΡ για το πρόστιμο στο ΑΡΤ

Νέα απειλητική επιστολή έφθασε στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη για εμετικό το γκάλοπ με αφορμή τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Δείτε: ΕΣΡ: Πρόστιμο 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ για τον Ζακ Κωστόπουλο

Απειλούν μέλη του ΕΣΡ μετά το πρόστιμο σε τηλεοπτικό σταθμό για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Καρατζαφέρης κλείνει το AΡΤ TV μετά την «καμπάνα» του ΕΣΡ για τον Ζακ

Στη νέα επιστολή οι ανώνυμοι δράστες αναφέρουν: «Λοιπόν για να βάλουμε μια τάξη στο ΕΣΡ σήμερα το βράδυ μια οικογένεια σας θα καεί ζωντανή, εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπόψιν σας, οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει όνομα σε κάποιο δρόμο δίνοντας το όνομα του καμένου οργάνου σας, ή θα το δώσει στην πούστρ@ σκατά στον τάφο της».

Τις νέες απειλές δημοσιοποίησε μέσω facebook το μέλος του ΕΣΡ, Γιώργος Πλειός, ενώ χθες ο ιδιοκτήτης του σταθμού απείλησε να βάλει λουκέτο, λόγω του προστίμου.

Το εμετικό “γκάλοπ” του ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη

Δίχως την παραμικρή οπτικοακουστική αναφορά στον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ, ο Καρατζαφέρης καλούσε τους τηλεθεατές του να ψηφίσουν αν είναι «υπέρ της ηρω[ο]ποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλόφιλου και οροθετικού». Μάλιστα, τους καλούσε να ψηφίσουν… «αυτό που πρέπει».
Όλα αυτά καταβάλλοντας και 1,56 ευρώ για το τηλεφώνημα…

Πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ

Υπενθυμεται ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ  στο κανάλι ΑΡΤ TV για το “γκάλοπ” που πρόβαλε ο σταθμός αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Το ΕΣΡ με ψήφους 5 – 2 έκρινε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε θέμα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.

Επίσης, η ανεξάρτητη Αρχή αποφάσισε να υπάρξει και ηθική κύρωση σε βάρος του καναλιού με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης με κάρτα.

Κατά τη διάσκεψη, μειοψήφησαν τα μέλη του ΕΣΡ Π. Διαμαντάκου και Γ. Πλειός που είχαν προτείνει το πρόστιμο των 200.000 ευρώ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί