CoNEXT 2018: Κορυφαίοι ερευνητές και επαγγελματίες στην επικοινωνία και δικτύωση δεδομένων έρχονται στο Ηράκλειο

Στις 4-7 Δεκεμβρίου 2018 λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως για τις αναδυόμενες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου, το συνέδριο ναυαρχίδα του τομέα επικοινωνίας δεδομένων της Association for Computing Machinery (ACM SIGCOMM CoNEXT). Το CoNEXT 2018 αποτελεί την 14η στη σειρά διοργάνωση στο επιστημονικό πεδίο της επικοινωνίας και δικτύωσης δεδομένων και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, διοργανωτής είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και ερευνητής του ΙΤΕ Ξενοφώντας Δημητρόπουλος και ο Alberto Dainotti, συνεργάτης της CAIDA, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

 

Το CoNEXT 2018 αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό forum, καθώς περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες δικτύωσης που θα διαμορφώσουν το μέλλον του Internetworking. Διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας τεχνικό πρόγραμμα καθώς και πληθώρα ευκαιριών για συζήτηση και ανάπτυξη συνεργασιών, με πάνω από 170 συμμετέχοντες από 26 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 80 περίπου φοιτητών.

 

Το CoNEXT 2018 τελεί υπό την αιγίδα του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πλατινένιος χορηγός είναι το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών των ΗΠΑ (National Science Foundation), ασημένιοι το Facebook και η NetApp, και χάλκινοι η Akamai, η Google και η NEC Laboratories America.

Περισσότερες πληροφορίες: https://conferences2.sigcomm.org/co-next/2018

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί