Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος

Στις φυλακές Ναυπλίου θα οδηγηθεί ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Συνολικά έχουν προφυλακιστεί 8 από τους 63 συλληφθέντες. Σήμερα αναμένεται να κλείσει ο κύκλος απολογιών με την εμφάνιση των τελευταίων 23 συλληφθέντων ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του ενεχυροδανειστή, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι ο πελάτης του διώκεται και προφυλακίζεται για εντυπωσιασμό στην προεκλογική περίοδο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ενεχυροδανειστή, δήλωσε επίσης ότι ο πελάτης του κατηγορείται μόνο για λαθραία εξαγωγή χρυσού και ότι ενεπλάκη στην υπόθεση επειδή ένας συνεργάτης του εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξάγει παράνομα χρυσάφι στην Τουρκία με λεωφορείο. Αρνήθηκε δε, ότι ο ενεχυροδανειστής είναι επικεφαλής συμμορίας.

Σημειώνεται, ότι ο ενεχυροδανειστής, στο απολογητικό του υπόμνημα ξεκινά με τη δήλωση «είμαι ΑΘΩΟΣ» και αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε αξιόποινη πράξη. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι είναι και ο ίδιος θύμα μιας ομάδας, με βασικό πρωταγωνιστή τον Τούρκο συγκατηγορούμενο του, ο οποίος εν αγνοία του χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» το όνομα και τις επιχειρήσεις του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί