Πρεμιέρα στο Ηράκλειο του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ (βίντεο)

 

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου απευθύνει πλατύ κάλεσμα για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη στις 6μμ στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσα σε 100 λεπτά διατρέχει τον έναν αιώνα Ιστορίας του Κόμματος, γεννώντας έναν πλούτο συναισθημάτων, συγκίνησης και περηφάνιας σ’ όσους κρατούν τη σκυτάλη της συνέχισης της ηρωικής αυτής Ιστορίας. Δομημένο σε διαδοχικές ενότητες, το Ντοκιμαντέρ αξιοποιεί σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, αφήγηση, αλλά και δραματοποιημένες σκηνές, μαζί με σύγχρονα πλάνα από τους αγώνες του ΚΚΕ. «Ζωντανεύει» ηγετικές προσωπικότητες του Κόμματος, «απαγγέλλει» στίχους και κείμενα των δικών μας μεγάλων ποιητών και λογοτεχνών, μιλάει για το «χθες», το «σήμερα» και το «αύριο» που το ΚΚΕ παλεύει να φέρει πιο κοντά.

Οι προβολές θα συνεχιστούν στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» ως εξής: την Παρασκευή 7/12 ώρα 6μμ, τη Δευτέρα 10/12 ώρα 6μμ, την Τρίτη 11/12 ώρα 6μμ και την Τετάρτη 12/12 ώρα 6μμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί