Ηράκλειο: Ο δήμος κατασκευάζει ράμπες ΑΜΕΑ, αλλά η δημοτική αστυνομία… δεν τις αναγνωρίζει!

Ο δήμος Ηρακλείου σχεδιάζει και υλοποιεί την κατασκευή ραμπών στα πεζοδρόμια, αλλά άλλες υπηρεσίες του αναγνωρίζουν και άλλες όχι, όπως η δημοτική αστυνομία! Ναι, αυτό το τραγελαφικό συμβαίνει, όπως αναφέρει και σε ανάρτησή της, με σημερινή μάλιστα την εμπειρία, η Γεωργγία Ξημεράκη.

Διαβάστε και δείτε και τη ανάρτηση

Δείτε την ανάρτηση

 

“Σήμερα ο Δήμος αποφάσισε να τιμήσει τη παγκόσμια ημέρα με ειδικές ανάγκες που είναι τις 3 Δεκεμβρίου. Στάλθηκε σχετικό μέηλ από το γραφείο του αντιδημάρχου σε πολλούς από μας. Θα κατέβαινα ετσι κι αλλιώς κέντρο θα πέρναγα λέω στον εαυτό μου.
Ξεκινάω
πρόβλημα 1: Στη Δημοκρατίας 27 στο μαγαζί I repair για τρίτη φορά σε τέσσερις μέρες ένα διαφορετικό κάθε φορά αυτοκίνητο καβαλάει όλο το πεζοδρόμιο, πρακτική που συνηθίζουν οι πελάτες του μαγαζιού, γι’αυτό το λόγο εξάλλου έχουν ” παρέμβει ” στο πεζοδρόμιο μάλλον παράνομα. ΑΡΜΌΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ
πρόβλημα 2: Προχωρώ. Στο γνωστό πεζοδρόμιο με τις δύο ράμπες με τρία μέτρα η μια από την άλλη και καμία στο τέλος του. Αυτή που συναντάω πρώτη κατηλειμένη παίρνω τη δημοτική αστυνομία και με ρωτάει αν έχει διαγράμμιση λέω αυτό είναι κάτι που δεν φταίω εγώ. Μου λέει Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ότι δεν είναι ράμπα η ράμπα που Ο ΔΗΜΟΣ έφτιαξε αλλά δε διαγραμησε .
Συμπέρασμα: Οι ράμπες ας πούμε της Κνωσού που είναι επικίνδυνες αλλά ζωγραφισμένες είναι επίσημα ράμπες και οι καλές δε είναι επειδή δεν είναι ζωγραφισμένες. Και εσύ κ ξημερακη κοψε το λαιμό σου
ΓΚΆΛΟΠ
Ερωτώ ποια από τις δύο υπηρεσίες του δήμου της Ευρωπαϊκής μας πόλης με δουλευει:
1.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
2.ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ
Και από τη πλατεία ελευθερίας ακούγονται στα μεγάφωνα: ” ο αγώνας δικαιώνεται” χρόνια πολλά βρε”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί