Συντριβή για τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι δεν κατάφερε καν να παλέψει…

Από το 7′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι, ένιωσε μεγάλη πίεση από την Τσέλσι και τελικά το σκορ σταμάτησε στο 4-0 για τους Λονδρέζους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, που έπαιζαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Στο 27′ και στο 37′ ο Ζιρού σκόραρε, στο 60′ πήρε την σκυτάλη ο Οντόι, ενώ έκλεισε το σκορ στο 78′ ο Μοράτα. Ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα ΠΑΟΚ από το 1ο λεπτό δέχθηκε μεγάλη πίεση, η απευθείας αποβολή τον… τσάκισε, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε καν να αντιδράσει.

Στο άλλο ματς του ομίλου η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε 2-0 τη Βίντι. Με αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο, δεδομένου του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ και Βίντι, με την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική, θα προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να ηττηθεί η Βίντι από την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι.

Η βαθμολογία:

  1. Τσέλσι 12
  2. Μπάτε Μπορίσοφ 6
  3. Βίντι 6
  4. ΠΑΟΚ 3

iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί