Εκδήλωση – συζήτηση της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου με τον Νίκο Παπαναστάση

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου διοργανώνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Οδός Κριτοβουλίδου 19 συζήτηση με τον Νίκο Παπαναστάση αντισυνταγματάρχη ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ  με θέμα: Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή και η εμπλοκή της Ελλάδας –Άμεση απομάκρυνση κάθε βάσης από τη χώρα μας,  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης:

Η Ελλάδα, η Κρήτη, κάθε περιοχή της πατρίδας, διάσπαρτες από ΝΑΤΟικές και Αμερικάνικες βάσεις, που μέρα με τη μέρα αυξάνονται και πληθύνονται, μόνο την Εθνική Άμυνα δεν εξυπηρετούν. Μπορεί να εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στις αντιθέσεις τους με τους Ρώσους Ιμπεριαλιστές, μπορεί να εντάσσονται στα σχέδια της Ελληνικής αστικής τάξης για αναβάθμιση του ρόλου της στο νέο μοίρασμα των αγορών που τους καιρούς αυτούς επιχειρείται. Όμως αυτό σημαίνει αίμα και δάκρυα για τον απλό λαό του καθημερινού μόχθου.

 

Το θέμα αυτό θα αναλύσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Νίκος Παπαναστάσης αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ .

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε καθένα που δεν θέλει να παίρνονται αποφάσεις ερήμην του. Σε καθένα που δεν θέλει τα παιδιά του, οι φίλοι του, αυτός ο ίδιος, να γίνονται ολοκαυτώματα στο βωμό του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζεται.    

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί