Ηράκλειο: Ασυνείδητοι σκόρπισαν πάλι τον θάνατο – Σκληρές φωτογραφίες

Επιχείρηση ”Εκκαθάρισης”του Εκθεσιακού χώρου Αρκαλοχωρίου απο τα αδέσποτα από ασυνείδητους καταγγέλλει η φιλοζωική ομάδα  ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ – Μινώα Πεδιάδας.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook αναφέρουν:

Άθλιοι υπάνθρωποι σκόρπισαν τον θάνατο σε δύο ΄φάσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου ,χώρο ιδιοκτησίας και΄”ευθύνης”του Δήμου Μινώα Πεδιάδας,όπου στεγάζονται διάφορες υπηρεσίες του ο οποίος έχει μετατραπεί εξαιτίας αδιαφορίας του Δήμου σε χώρο ανεξέλεγκτης εγκατάλειψης σκυλιών.

Το μέλος μας Λαμπράκη Μαριέλλα που φρόντιζε καθημερινά τα αδέσποτα του χώρου,χθές το μεσημέρι βρήκε να την περιμένουν ΜΟΝΟ 2 απο τα 12 αδεσποτάκια για να ταίσει.!Ψάχνοντας να τα βρει βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα ,με ένα πεθαμένο μικρόσωμο σκυλί καταμεσής του δρόμου και ένα δεύτερο με σπασμούς , που άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της χωρίς να προλάβει να το βοηθήσει.Ειδοποίησε και άλλα μέλη του Συλλόγου και ψάχνοντας τριγύρω βρήκαμε ένα ακόμα νεκρό σκυλί.

Τα υπόλοιπα επτά σκυλιά δεν βρέθηκαν πουθενά σαν κάποιος να είχε φροντίσει να τα μαζέψει-εξαφανίσει!!Τα δύο βρέθηκαν σε κατάσταση ακαμψίας γεγονός που συνάδει ότι είχαν πεθάνει αρκετές ώρες πριν.Αυτό σημαίνει ότι ο εγκληματίας χτύπησε 2 φορές(ξημερώματα Κυριακής και μεσημέρι) για να τα αποτελειώσει!!Ειδοποιήσαμε το Α.Τ.. Μινώα Πεδιάδας για το γεγονός και έστειλε άμεσα περιπολικό και από κοινού διαπιστώσαμε οτι ο θάνατος των ζώων προήλθε από δηλητηριασμένα δολώματα(φόλες) από την ύπαρξη των αφρών στο στόμα τους ,κοπράνων και ματιών σε διαστολή.

Στη συνέχεια πήγαμε στο Α.Τ. Μινώα και προβήκαμε σε καταγγελία κατά αγνώστων.
Η ευθύνη του Δήμου Μινώα για το παραπάνω γεγονός είναι σημαντική αφού αν είχε εγκαταστήσει κάμερες στον αύλειο χώρο όπως επανειλημμένα έχουμε ζητήσει,το παραπάνω γεγονός θα είχε αποφεχθεί η θα είχε βρεθεί ο ένοχος ,όπως επίσης θα είχαν βρεθεί όλοι όσοι εγκαταλείπουν συνεχώς αδέσποτα στο παραπάνω χώρο ΄΄Πολιτισμού΄΄!! .

Δείτε φωτογραφίες:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί