Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Να αποφυλακιστεί τώρα η καθαρίστρια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, μέσω της οποίας ζητά την άμεση αποφυλάκιση της καθαρίστριας που φυλακίστηκε για πλαστό πτυχίο δημοτικού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση της συναδέλφου καθαρίστριας η οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες της επί 20 χρόνια σε παιδικό σταθμό του Βόλου και η οποία καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη διότι εργαζόταν με «πλαστό απολυτήριο» δημοτικού. Η συνάδελφος ήταν απόφοιτη της Ε΄ δημοτικού και όχι της ΣΤ΄.

Τη στιγμή που άλλες ακόμα πιο καραμπινάτες οικονομικές υποθέσεις εκκρεμούν ζημιώνοντας το δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ, το κράτος και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη καταδικάζουν και φυλακίζουν μια εργαζόμενη γυναίκα για διοικητικό στην ουσία παράπτωμα.

Αποδεικνύεται ότι η αστική δικαιοσύνη μόνο τυφλή δεν είναι, εξοντώνει σε πολλές περιπτώσεις εργαζόμενους και αφήνει στο απυρόβλητο άτομα που ζημίωσαν το δημόσιο ή ακόμη και που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Η συνάδελφος ούτε έκλεβε, ούτε καταχράστηκε δημόσια χρήματα. Τα δούλευε και τα δούλευε σκληρά.

Εδώ και τώρα να τερματίσει τώρα ο γολγοθάς της συναδέλφου, άμεσα να αποφυλακιστεί, να γυρίσει στη δουλειά της και να της αποδοθούν τα ένσημα της 20ετούς εργασίας της, τα οποία έσπευσαν να ακυρώσουν σβήνοντας την από το μητρώο καθώς πρόκειται για πραγματική εργασία και όχι αργομισθία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί