“Εσπερινού Μυθοκρουσίες, πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο, … όφου όφου”

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, “Μυθοκρουσμένοι” και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Εσπερινού Μυθοκρουσίες, πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο, … όφου όφου”, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου (έναντι παλιού ΚΤΕΛ).

Στο βιβλίο αποτυπώνονται, με φωτογραφίες και περιγραφές,  14 επισκέψεις των Μυθοκρουσμένων σε “μυθικά” μέρη, δώδεκα στην Κρήτη και δύο εκτός Κρήτης. Το συμπερπάτημα με ειδικούς και φίλους οδήγησε σε βιωματική μάθηση, σε εικόνες, σε εκπλήξεις, σε απορίες, σε αναστοχασμό, σε υπερβάσεις αλλά και σε …συμμετοχή σε αρχέγονα δρώμενα. Ένα ταξίδι που συνεχίζεται…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρχαιολόγος  Δρ. Γαβριλάκη Ειρήνη και ο γεωλόγος, ερευνητής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης  Δρ. Χαράλαμπος Φασουλάς.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο μαθηματικός και μουσικός Χάρης Φασουλάς και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλάκη.

Η βραδιά θα κλείσει με κρητικά εδέσματα και κρασιά του οινοποιείου Διαμαντάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί