Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Όταν παρουσιαστές «επιβάλλουν» ιατροδικαστικό πόρισμα σε ιατροδικαστή (Βίντεο)

Η υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου μέρα με την μέρα εξελίσσεται στο πιο μεγάλο φιάσκο της σύγχρονης ελληνικής δημοσιογραφίας, αποδεικνύντας πως οι περίφημες «διαρροές» της ΕΛΑΣ στα δελτία και στους ανθρώπους των ΜΜΕ δεν μπορούν να συνιστούν την μοναδική και αδιαμφισβήτητη πηγή για ρεπορτάζ.

Από την πρώτη στιγμή, βίντεο, μαρτυρίες, επίσημα πορίσματα αποδομούν λέξη προς λέξη το αφήγημα που επιχείρησαν να κατασκευάσουν από κοινού ΜΜΕ και ΕΛΑΣ: Με απόλυτη βεβαιότητα, μπορούμε να πούμε πως ο Ζ.Κ ΔΕΝ είχε καταναλώσει ναρκωτικά, ΔΕΝ κρατούσε μαχαίρι, ΔΕΝ επιχείρησε να ληστέψει (δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στην ταμειακή, δεν κουβαλούσε κλοπιμαία).

Πλέον μερίδα των ΜΜΕ επιχειρεί το ανεπανάληπτο: Να «πλαστογραφήσουν» επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα, συγχέοντας ή παραφράζοντας πλήρως όρους και ένννοιες για να δημιουργηθεί η «σωστή» εντύπωση: Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε «από κρίση πανικού» και σε καμία περίπτωση από τα τραύματά του.

Κατά λέξη, βέβαια, το ιατρικό πόρισμα αναφέρει: τις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του, με αιτία τα πολλαπλά χτυπήματα από βίαιη επίθεση. .Kοινώς, τον σκότωσαν στο ξύλο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και το ξέσπασμα του Σωκράτη Τσαντίρη: «Μην ακουστεί προς τα έξω αυτό, ότι οι κρίσεις πανικού θα φέρουν ανακοπή καρδιάς».

Και παρά τις υποδείξεις του ιατροδικαστή (μάλλον είναι καλύτερος γνώστης) η λεζάντα δεν άλλαξε ποτέ, ώστε να μείνει η «σωστή» εντύπωση.

alfavita.gr

Δείτε ακόμη:

Ζακ Κωστόπουλος: Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό του – Καταρρέει το αφήγημα του «τοξικομανούς» «κλεφτρονιού»

Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με τις ιστολογικές εξετάσεις (Έγγραφα)

Στη δημοσιότητα οι καταθέσεις των 6 αστυνομικών που συμμετείχαν στην βίαιη κράτηση του Ζ. Κωστόπουλου – Οι διαψεύσεις, τα κενά και οι «καρμπόν» εκφράσεις

Το τελικό πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου – Ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα η αιτία θανάτου

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: ΕΔΕ και απόσπαση για τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν

Ά. Παπαρούσου: Η Αστυνομία φαίνεται να διερευνά ακόμα το ανύπαρκτο ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής από τον Ζ. Κωστόπουλο αντί για τη δολοφονία του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί