Κρήτη: Ζούσε με μία γιγαντιαία σφηκοφωλιά στο σπίτι της! – Έσπασαν την σκεπή για να τις απομακρύνουν (Βίντεο & φωτο)

Δύσκολες ημέρες πέρασε το τελευταίο διάστημα μια ιδιοκτήτρια οικίας στο Πασακάκι Χανίων, εξαιτίας μιας γιγαντιαίας σφηκοφωλιάς η οποία είχε αναπτυχθεί  στη σκεπή του σπιτιού.

Το τελευταίο διάστημα η ιδιοκτήτρια παρατηρούσε ότι πολλές σφήκες έμπαιναν μέσα στο σπίτι της από μια χαραμάδα στο ξύλινο ταβάνι. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα είχε γίνει πολύ έντονο, τόσο που η γυναίκα αδυνατούσε να μείνει στο σπίτι της το οποίο είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει για κάποιες ημέρες φοβούμενη τα χειρότερα.

Μετά από έρευνα ανακάλυψαν ότι μέσα στη σκεπή του σπιτιού και κάτω από τα κεραμίδια είχε αναπτυχθεί μια γιγαντιαία φωλιά με εκατομμύρια σφήκες. Μόλις αντίκρισαν το θέαμα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς η σφηκοφωλιά καταλάμβανε σχεδόν ένα τετραγωνικό με εκατομμύρια αγριεμένες σφήκες να βρίσκονται σε κάθε πιθανό σημείο του χώρου.

Θορυβημένη και φοβισμένη η γυναίκα, έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια τους ειδικούς… στην απομάκρυνση των ενοχλητικών εντόμων. Αρχικά κάλεσε απολυμαντική εταιρία η οποία όμως δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει τα επικίνδυνα έντομα, ενώ απευθύνθηκε ακόμα και στην πυροσβεστική η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια. Τελικά την λύση έδωσαν δυο γενναίοι γνωστοί της ιδιοκτήτριας (ο ένας είναι μελισσοκόμος) οι οποίοι αψηφώντας τον κίνδυνο αφού έσπασαν την σκεπή εξολόθρευσαν την γιγαντιαία και πολυώροφη φωλιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιάννης ήταν ένας εκ των δυο που εξολόθρευσαν την επικίνδυνη σφηκοφωλιά και επανέφεραν την ηρεμία στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού

 

 

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί