Επιστολή Βαρδάκη για τις επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου

 

Την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, τονίζει σε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης (Βιομηχανίας) Στέργιο Πιτσιόρλα ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Διοίκηση του Συνδέσμου των Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, ο κ. Βαρδάκης, πρόκειται το επόμενο διάστημα να υπογραφεί το νέο σχέδιο κανονισμού λειτουργίας από τον Φορέα Διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής που είναι η ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ Α.Ε. και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κ. Πιτσιόρλα, ο νέος κανονισμός λειτουργίας, θα λάβει τη μορφή της Υπουργικής Απόφασης, ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Ωστόσο, σύμφωνα και με υπόμνημα του Συνδέσμου, ο νέος κανονισμός εμπεριέχει σημαντικές οικονομικές επιβαρύνσεις για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, αλλά και απώλεια άλλων δικαιωμάτων που υπάρχουν στον υφιστάμενο Κανονισμό, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικό όφελος.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης κάλεσε τον Υπουργό μέσω της επιστολής του να εξετάσει τις θέσεις του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο διαλόγου, ώστε ο νέος κανονισμός λειτουργίας, να μην σταθεί εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία των Επιχειρήσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί