Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Κρήτης: Αξιέπαινη η προσπάθεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

Επιστολή υποστήριξης  στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” δημοσίευσε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Μαρία Κοζυράκη.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

Ο παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων για παιδιά με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια στην Κρήτη, στηρίζοντας τις οικογένειες παιδιών που νοσούν με καρκίνο και τα οποία επιβάλλεται, για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους, να δεχτούν την κατάλληλη υποστήριξη, κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους και σε καθημερινή βάση, ώστε να καταφέρουν να αναδειχτούν νικητές στη μεγάλη μάχη της ζωής τους. Η «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» στέργει ακούραστα τον αγώνα αυτών των παιδιών, στηρίζοντας οικονομικά και ψυχολογικά τις οικογένειες τους με υποστηρικτικές δομές που έχει οργανώσει και λειτουργεί μέσω ενός εθελοντικού δικτύου κοινωνικά ευαισθητοποιημένων πολιτών και χορηγιών εταιρικής ευθύνης.  

 

Το όραμα των ανθρώπων που προωθούν εθελοντικά το έργο της «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ» και τον σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που επιτελούν έχω την τιμή να γνωρίζω από κοντά μέσω της προέδρου του Συλλόγου, κας Μαρίας Ευστρατίου, αλλά και από την απήχηση του Συλλόγου στη συνείδηση του κόσμου και ιδιαίτερα των ατόμων που υποστηρίζονται από τις ενέργειες του Συλλόγου.

 

Ως επικεφαλής του δημόσιου κρατικού φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και με πλήρη αντίληψη της σπουδαιότητας του σκοπού που καθοδηγεί όλους όσους εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, υποστηρίζω το κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και προτρέπω δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στη στήριξη αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας που επιτυγχάνει να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο και να παρακινεί ενεργά την κοινωνική ευαισθησία και συλλογικότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί